Medal of Honor Forums - Heroes Welcome


 
HomeForum PortalRegisterLog in

Share | 
 

 uhhh...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Zombie Apocalypse
Warrant Officer
Warrant Officer
avatar

Male
Number of posts : 2073
Age : 24
Location : On MaRs Eatin My CANDY BARS
Firmware/CFW : 666
MoHH Account : ZA ZOMBIE 3? idk its probably deleted again Smile
Your Rank : was 280 before delete.
Registration date : 2008-08-29

PostSubject: uhhh...   Fri Jul 02, 2010 6:02 am

Idk maybe its just me but occasionally the chatbox will just not work and its just a blank white spot where it should be..and me and naner have also found that doodle doesnt work along with the "more smilies" button. Also again maybe its just me but after i go into a thread and "read it" the icon for it is still saying its unread. is there any way of fixing that?
Back to top Go down
Naners
Master Sergeant
Master Sergeant
avatar

Female
Number of posts : 1275
Age : 22
Location : Boston, Massachusetts
Registration date : 2009-07-09

PostSubject: Re: uhhh...   Fri Jul 02, 2010 6:12 am

I know that sometimes, when you go on the chatbox, it also does that to me, but try refreshing the page - not clicking back and then forward. Just refresh, if that doesnt work then I has no clue bruh.
Back to top Go down
Nostalgia mang
Sergeant Major
Sergeant Major
avatar

Male
Number of posts : 1311
Age : 22
Location : Florida
Firmware/CFW : 6.20
MoHH Account : -KGB Saints

Your Rank : 200s
Registration date : 2008-07-16

PostSubject: Re: uhhh...   Fri Jul 02, 2010 6:16 am

Never had those problems before. I don't mean to thread jack you but it seems easier to use a thread already in place instead of making a new one but does the scrolled in the portal seem to start from the top once you click on portal for the second time?
Back to top Go down
Will.
Forums Staff- Admin
Forums Staff- Admin
avatar

Male
Number of posts : 3927
Age : 23
Location : Anywhere but here.
Firmware/CFW : CFW 5.00 m33-4; OFW 6.20
MoHH Account : AMSmhmmLeada [Deleted, restored, and deleted.]
Your Rank : 72 (MoHH)
Registration date : 2008-08-31

PostSubject: Re: uhhh...   Fri Jul 02, 2010 6:42 am

The chatbox issue isn't a forum issue..I'll have to look into what Xat may say about similar issues.

As for the "New Posts" symbol, are you using the .tk URL? Sometimes those URLs interfere with cookies and etc. Try using the mohforums.yoo7.com URL, and see if there's a difference.

_______________
The truth is
You could slit my throat
And with my last dying breath
I'd apologize for bleeding on your shirt
Back to top Go down
Ashleigh
Sergeant
Sergeant
avatar

Female
Number of posts : 732
Age : 24
Location : 305 Miami
Firmware/CFW : 5.00
MoHH Account : I dont play anymore
Your Rank : 6000
Registration date : 2009-04-08

PostSubject: Re: uhhh...   Mon Jul 05, 2010 9:04 pm

i get the same problem what i do is i just click go large underneath the chatbox and TADA it works Smile hope that helps
Back to top Go down
HesKoe 213
Private
Private
avatar

Male
Number of posts : 14
Age : 27
Location : Los Angeles
Registration date : 2010-12-25

PostSubject: Re: uhhh...   Fri Dec 31, 2010 11:20 pm

It has to do with the flash player.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: uhhh...   

Back to top Go down
 
uhhh...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Who will be the 500 member?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Medal of Honor Forums - Heroes Welcome :: Forum Business :: Concerns-
Jump to: